Sponsoring

Net als iedere sportvereniging, is Amicitia VMC voor een gezond beleid in steeds grotere mate
aangewezen op de inzet van leden, vrijwilligers en sponsoren. Uw sponsorbijdrage zal dan ook
goed worden besteed aan bijvoorbeeld teamkleding, andere sportmaterialen of aan onderhoud van
het sportpark en de faciliteiten van de vereniging. Lees meer over de mogelijkheden.

Trainingstijden jeugd

Het trainingsschema voor de jeugd is bekend. Klik op de afbeelding om de trainingstijden te bekijken.

ALV

Op 6 juli jl. heeft de Algemene LedenVergadering plaatsgevonden. Tijdens deze redelijk goed bezochte vergadering werd o.a. door de penningmeester een toelichting gegeven over de financiën van de vereniging. De kascommissie was tevreden en de ALV verleende het bestuur décharge.  Er werd afscheid genomen van secretaris Leontien Hagevoort en voorzitter Jos Hegeman. Na 12 jaar voorzitterschap werd hem door het bestuur de titel ere-voorzitter toegekend. Over en weer woorden van dank waarbij Hans van Woerkom in het zonnetje werd gezet aangezien hij besloten heeft een stapje terug te doen….

Vakantie!

Het seizoen is definitief ten einde en is afgesloten met de ALV. Een seizoen met wisselende successen maar waarin, zoals altijd, het plezier om met elkaar te mogen en kunnen sporten voorop heeft gestaan. De vakantie staat voor de deur waarin iedereen zich kan voorbereiden op het nieuwe seizoen dat begin september van start gaat met de bekerwedstrijden. Het bestuur wenst iedereen een heel fijne vakantieperiode.

Trainingstijden vakantieperiode

In de periode 01 juli t.m 13 augustus is het alleen mogelijk/toegestaan om op de vrijdagavond gebruik te maken van de trainingsvelden. Op de andere avonden worden de velden niet van de gemeente gehuurd en mogen derhalve niet worden gebruikt.

Voorlopige indeling seniorenteams

De KNVB heeft de voorlopige indeling bekend gemaakt van de teams spelend in zowel de A- als B-categorie. Klik hier voor een overzicht.

Ledenstop voor de jeugd

De jeugd van van Amicitia is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze prachtige jeugd willen we graag optimaal kunnen blijven trainen en begeleiden. Door de grote aanwas is het jeugdbestuur genoodzaakt een ledenstop in te voeren m.u.v. JO-17 en MO-15. Nieuw aangemelde kinderen zullen op een wachtlijst worden geplaatst. Meer informatie bij het jeugdbestuur.

Kennismaking met nieuw bestuur


Aan het einde van het weekend stellen wij het nieuwe bestuur van Amicitia aan u voor. Van links naar rechts: Simon Fruchnich (ledenadministratie), Jake Tamminga (Technische Commissie), Tom Koning (informatie & communicatie), Rico Sloover (een van de drie vertegenwoordigers vanuit de jeugdcommissie), Huub de Vink (penningmeester), Alianne Bakker (secretaris) en Wim Boerkamp (voorzitter). Dit nieuwe bestuur zal met ingang van het seizoen 2017-2018 aantreden.

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

Vrijdag 28 juli
21.00 – 23.00 Dames
23.00 – 01.00 Zondag 3

za en zo afhankelijk programma.

Schoonmaakdag

Schoonmaakdag

Zaterdag 24 juni was de afsluiting van het seizoen. Om 10 uur stroomden een groot aantal Amicitianen de kantine binnen voor de grote schoonmaak van het clubgebouw. Na de koffie werden de reclameborden, de ramen, kozijnen, de gang, het voorraadhok en de kleedkamers onderhanden genomen. Ook het onkruid rondom het clubgebouw moest er aan geloven. Uiteraard een verdiende lunch om vervolgens de werkzaamheden voort te zetten. Mede dankzij Dolmans Schoonmaak Diensten (Frank Huizenga) zagen kleedkamers en kantine en weer uit als nieuw. Iedereen bedankt voor de inzet!